Het Center is gevestigd op bedrijventerrein De Poeldonk te Den Bosch en bestaat uit een hectare grond dat aangekleed is als een slagveld in de Eerste Wereldoorlog. Het slagveld wordt doorsneden door een 200 meter lang loopgravenstelsel met ondergrondse verblijven. Je loopt door Franse, Britse en Duitse stellingen, en reist langs de jaartallen 1914 t/m 1918. De verschillende karakteristieken van de betrokken nationaliteiten worden behandeld, alsook de ontwikkelingen in tijd. In ons center zijn ook bodemvondsten te zien.

In principe zijn er geen re-enactors aanwezig op het center. Voor speciale evenementen komen ze evenwel vaak een display inrichten. Dit zal dan altijd duidelijk van te voren aangeven worden.

Tarieven:

Schoolklassen: 11,— per leerling/ begeleider.

Groepen op afspraak:  12,— pp.

Wij hanteren een minimumtarief van € 250,- per bezoekende groep/ schoolklas. Bij afwezige leerlingen hanteren wij een maximum van 5 afwezigen die niet in rekening worden gebracht. Dit in verband met de door ons geplande inzet.

Scholen kunnen ook een hele dag of dagdeel bij ons besteden, eventueel met vakoverstijgend programma, lunch etc. Informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Invulling van het groepsprogramma stemmen we graag in overleg met u af.

We kunnen desgewenst ook een rondleiding voor u verzorgen. Tijdsduur, invulling en tarief stemmen we graag met u af.

 

Tevens kan het terrein voor een halve of hele dag worden afgehuurd voor allerlei doeleinden, zoals filmopnames.

Ook voor personeelsuitjes kunt u bij ons terecht, eventueel met een hapje en een drankje, BBQ etc.

Tarieven van evenementen kunnen afwijken en worden van te voren aangegeven.

Wij zijn voor onze bedrijfsvoering afhankelijk van de kaartverkoop en donaties. Bent u benieuwd naar onze samenwerking met donateurs? Neem dan contact met ons op.