Het Center is gevestigd op bedrijventerrein De Poeldonk te Den Bosch en bestaat uit een hectare grond dat aangekleed is als een slagveld in de Eerste Wereldoorlog. Het slagveld wordt doorsneden door een 200 meter lang loopgravenstelsel met ondergrondse verblijven. De rondleiding neemt je mee door Franse, Britse en Duitse stellingen, en reist langs de jaartallen 1914 t/m 1918. De verschillende karakteristieken van de betrokken nationaliteiten worden behandeld, alsook de ontwikkelingen in tijd. In ons center zijn ook bodemvondsten te zien.

In principe zijn er geen re-enactors aanwezig op het center. Voor speciale evenementen komen ze evenwel vaak een display inrichten. Dit zal dan altijd duidelijk van te voren aangeven worden.

Tarieven met rondleiding: Schoolklassen: 10,— per leerling. Groepen:  12,— pp (minimale groepsgrootte 10 personen). Rondleidingen duren afhankelijk van de doelgroep 1 tot 2 uur.

Scholen kunnen ook een hele dag bij ons besteden, eventueel met vakoverstijgend programma. Informeer naar de voorwaarden.

Ook voor personeelsuitjes kunt u bij ons terecht, eventueel met een hapje en een drankje, BBQ etc.

Tarieven van evenementen kunnen afwijken en worden van te voren aangegeven.

Wij zijn voor ons voortbestaan afhankelijk van de kaartverkoop en donaties. Bent u benieuwd naar onze samenwerking met donateurs? Neem dan contact met ons op.